Inne & Ute Trädgård

Trädgård för privatpersoner

 

Beskärning:

Vi är utbildade inom beskärning och har god kännedom om uppbyggnads-och underhållsbeskärning av fruktträd. Vi beskär även prydnadsträd, buskar och häckar.

Varför ska man då beskära? Jo, för att skapa friska träd med ljusinsläpp, stabil krona och behålla artens ursprungliga form. Alla kan klippa och såga ett träd men det är viktigt att veta hur hanteringen påverkar livslängden, skador och röta.

 

Skötsel:

Vår-och höststädning, löpande underhåll, bl a ogräsrensning, slyröjning, jordförbättring, gräsklippning, trimning, vattning. Vi erbjuder även abonemang på skötsel, vi bestämmer hur ofta vi kommer och lagom är 1-2 ggr/månad under högsäsong. Du klipper gräsmattan och vattnar vid behov. Vi hjälper er gärna med  praktfulla sommar och höstplanteringar i kruka/urna

Kontakta oss för offert.

 

Trädgårdsstyling:

När ni ska sälja er fastighet är ofta trädgården det första era spekulanter möts av, vilket är ett viktigt första intryck. Vi rensar ogräs, beskär, trimmar o klipper. Kanske tar vi bort en del växter, planterar nytt både i rabatter och krukor. Vi gör en gemensam plan med er.

Kontakta oss för offert.

 

Trädgårdsdesign:

Vi börjar med en rådgivning ca 1-1,5 timme, ni får i förväg en lista att gå igenom som ni skickar tillbaka till oss innan vi träffas och vi sedangår tillsammans igenom era önskemål och vi kommer med förslag på plats,  vill ni så fortsätter vi med en skiss, växtval, jordförbättring och även plantering.  Allt efter överenskommelse.

Vi stylar även altaner, uterum och balkonger

Kontakta oss för offert.   

                

Se skatteverkets hemsida ang RUT-avdrag

https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotarbeteochrutarbete/gerarbetetratttillrutavdrag.106.5c1163881590be297b53de7.html